Pozdrav od Adija

Novi korisnici mogu nam predstaviti sebe i svoj bike

Pozdrav od Adija

PostPostao/la Adi » 11 svi 2009 23:13

Pozdrav, ja sam Adi. Slučajno saznah za ovaj biciklistički klub, za ovu stranicu i za ovaj forum na jednom članku na bljesku. Ja sam veliki bikeofil još od svoje pete godine. Nikad se biciklizmom nisam uvjetno rečeno bavio profesionalno kao vi, nego ono više vozikanje, ali rado bih iskusio prave rute, mada sam se par puta znao zaputiti do Blagaja, ali to je prdimahovina. Sad mi je pravo krivo što nisam znao za ovaj klub da ima u našem grdu, davno bih se priključio, a posebno mi je krivo što nisam išao na Velež s vama. Da li imate neke prostorije gdje bih mogao doći da se učlanim. Nisam neki znalac za biciklističku opremu koju trebam nabavit, pa bi mi vaša pomoć bila potrebna, a i svakako kontam uzeti malo bolji bicikl uskoro, planinskog duha malo više. Ovaj u meme nije loš, davno sam ga kupio u Neretvi u Splitskoj, ali dao je svoje više. :D

Zadnji moj uspjeh u biciklizmu je bio na državnom takmičenju u biciklizmu davne 2000. godine kad sam bio peti, da nisam oborio jedan čunj imao bih taman dovoljno bodova da odem na europsko takmičenje u Njemačku, ali o tom po tom, bilo prošlo :lol:
Adi

Re: Pozdrav od Adija

PostPostao/la DaToMa » 12 svi 2009 05:34

Pozdrav Adi. Drago nam je što si se odlučio javiti. Što se tiče klupskih prostorija, još smo u fazi pronalaska toga, sazivanja skupštine, izrade članskih kartica i članarina. Dakle toga još nema, ali radi se na tome. Sad zasad tu je grupa od nekih 15-ak zaljubljenika u ovu vrstu sporta, dogovaramo se ovako preko foruma, preko mobilnog i vozimo ture. Ako želiš da nam se priključiš nazovi na broj 063/400-260 ili ostavi svoj neki broj, e-mail adresu, pa da te kontaktiramo i da se upoznamo, i da se družimo na vožnjama, ili se jednostavno prijavi na našu sljedeću turu ovdje na forumu, dodji u dogovoreno vrijeme na mjesto sastanka i vozimo...
Ali iskreno preporučio bih ti da se prije polaska na turu javiš, da ti objasnimo šta treba i šta nebi bilo loše da poneseš sa sobom na jednu od sljedećih zajedničkih tura.

Veliki Pozdrav!
Where the Mind Goes, the Body Will Follow!

VideoClub "OSCAR"! - - - - http://www.videocluboscar.com
DaToMa

Natrag na Predstavljanje

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.