Pozdrav, ja sam Adi. Slučajno saznah za ovaj biciklistički klub, za ovu stranicu i za ovaj forum na jednom članku na bljesku. Ja sam veliki bikeofil još od svoje pete godine. Nikad se biciklizmom nisam uvjetno rečeno bavio profesionalno kao vi, nego ono više vozikanje, ali rado bih iskusio prave rute, mada sam se par puta znao zaputiti do Blagaja, ali to je prdimahovina. Sad mi je pravo krivo što nisam znao za ovaj klub da ima u našem grdu, davno bih se priključio, a posebno mi je krivo što nisam išao na Velež s vama. Da li imate neke prostorije gdje bih mogao doći da se učlanim. Nisam neki znalac za biciklističku opremu koju trebam nabavit, pa bi mi vaša pomoć bila potrebna, a i svakako kontam uzeti malo bolji bicikl uskoro, planinskog duha malo više. Ovaj u meme nije loš, davno sam ga kupio u Neretvi u Splitskoj, ali dao je svoje više.
Zadnji moj uspjeh u biciklizmu je bio na državnom takmičenju u biciklizmu davne 2000. godine kad sam bio peti, da nisam oborio jedan čunj imao bih taman dovoljno bodova da odem na europsko takmičenje u Njemačku, ali o tom po tom, bilo prošlo